September 2015

Hari Tiga (Pulau Mabul)

adoiiii adoiiii haha semua mengeluh sakit badan sbb smlm kan hiking..x igt ke haha..aku solat dok menahan sakit..nak naik tangga pun mengaduh..next time buat la regangan otot..yang best Haja x sakit sbb dia kata sempat tampal 'koyok' kat tempat2 yg sepatutnya di tampall..ok fine..bol try tips ni tuk next time?  oh no no next time..x mo dah..(aku aku plan nak hiking lagi bohey dulang maybe aku kesian dengan hubby aku yg belum penah naik lagi) ewahh..future..future..kene pandang depan skit ..

k lepas bfast menu yg sama cam smlm..acik suka menu ni.. kami check out..gerak ke jeti semporna naik bot menuju Pulau Mabul..perjalanan 1 jam ye..so far x boring sbb laut sedikit bergelora dan tempias dek air masin masuk mulut mmg awesome..darah tinggi naik tak minum air laut?..

Assalamualaikum pembuka bicara..

Bulan 4 aku dapat whatapps dr Acik..ajak aku g Sabah..Aku pun cam wow dan wow dan wow lagi even belum tau which tempat nak g..bila dia kata nk g Pulau Mabul..aku bertambah wow dan WOW haha..Maklum la da bertahun mengadap kerja x bercuti2 mesia..Padahal aku da penah g Sabah n Pulau mabul ..oleh kerana aku mmg suka laut dan pulau maka wow aku tu telah buat aku grab tiket Air Asia yg tgh promo.. ok tu mukadimah camne aku leh join team single ni ngeh ngeh..