cork Tag

LONDON - DUBLIN - CORK IRELAND

Bismillahirrahmanirahim
lepas solat subuh kat dalam airport ni and lps security check, kami dengan lenggang kangkung anak kak limah siap breakfast santai2 tetibe tringat "didee, kan hari ni Daylight Saving" didee pun tgk jam dia..pastu kami berlari2 sbb time tu da nk kul 6pg..mean kalau flight kita kul 7..da jadi kul 6.. diawalkan sejam..
gelabah giler , da la jauh gate dia..paling hujung..pastu tgk masih ada yg beratur, cam perghhh lega berpeluh2 ko haha..kami org paling last la naik..haiii keje giler..