Trip ke Eropah Day 12 Paris

Paris

Bismillahirahmanirahim

Alhamdulillah masih lagi survive. Walaupun bilik ni tersangat la kecik tp tersangat la selesa..nk kata murah, x la murah sgt tp boleh la..

Lepas solat mandi semua, kami bersiap2 keluar di awal pagi..bila travel ni x yah nk malas2 kuar awal pagi..jam 8 am kami da keluar, naik metro dan menuju ke destinasi yang di tuju..hari ni kami plan ikut pada itinerary seperti di bawah ni..kami tinggalkan backpack kami di hotel dan alhamdulillah dia x caj apa2. so mudah perjalanan kami sbb x perlu nk mengendong bag..

dari oberkampf metro station, dalam 25 minit kami turun di Saint-Michel-Notre Dame, stesen ni yang paling hampir kalau nk ke Notre Dame.

 so bila da sampai sana, kami hanya berjalan kaki dari satu tempat ke satu tempat.  Ada juga perjalanan yg agak jauh, so bila penat, kami stop sembang2 dan snap2..kami x rush, so santai2..
Actually bangunan2 di Paris n Europe ni legend2..senibina dia tu yg buat tarikan pelancong..
notre dame
cantikkan hasil seni bina derang..
cute betol la motor tu..siap berbumbung
Pantheon
Luxembourg Gardens
kami sedekah roti keras..sbb keras sgt..boleh makan tp x de feeling..burung ni je fefeling lebih2 makan..
di mana2 ada abg askar so dun worry selamat je kat sini..cuma hati2 dlm tren..byk pickpocket..
lepas jejalan, kami da lapar n plan cari kedai halal..so bila google, kebetulan nak ke Masjid terbesar di kota Paris Grande Mosquee de Paris, sepanjang laluan nk ke masjid mmg melambak kedai2 makan HALAL kt situ..betol kata orang..nak cari kedai makan halal, carilah masjid, insyaALLAH jumpa..so kami singgah kedai turkey n kebab jadi pilihan..
lepas makan kami terus ke masjid dan solat jama’ zuhur n asar.. cantiknya masjid ni..didee ambik peluang tidur haha..

lepas kejut didee, kami bergerak ke tempat tersimpannya potret Monalisa yg glamour tu..tapi kami tak masuk sbb agak mahal juga tiket nak masuk tu..so jalan2 sekitar je..
 
nampak tak aku si semut api kat situ hehe..
ni hah pintu masuk dia.. berpusu2 orang..
beautiful didee in the house

Louvre Museum di malam hari..

so lepas nak snap2 gambar, kami pun naik metro tren untuk balik semula ke hotel untuk ambil barang2.. time ni waktu orang balik kerja so agak padat la penumpang..pastu saya dengan didee cam agak jauh gak kedudukan berdiri dlm metro tu..pastu sampai oberkampf stesen, aku mmg x pasan langsung, apa tah yg aku pikir pun x tau, berangan agaknya, so sepatutnya aku turun situ, tp aku terperasan bila da next stesen n aku perasan yg dideee da x de..adoi..time tu aku terus turun n da imagine didee sure mengamuk pyer haha..AGAIN kami hilang lagi..so aku nk wasep didee mmg x le la kecuali didee ada line tenet (didee pun guna hotspot aku)  pastu x dpt nk berhubung..so aku terpikir jarak antara stesen ke stesen x jauh mana..so aku buka maps n jalan kaki ke oberkampf stesen dgn harapan didee tunggu di luar stesen..dlm 15 minit aku sampai oberkampf dan tgk didee x de, pastu aku da pikir sure didee tunggu kat dlm stesen tu..adehh camne ni..nak masuk dlm stesen sure kena beli tiket lagi ni..da la mahal..so aku doa n doa supaya didee tergerak hati keluar stesen n balik ke hotel..tapi bende tu berlaku setelah sejam..nampak didee masuk hotel muka dia cam erkkk aku cam alamak habes la..seb bek dia ok..alhamdulillah..dia kata fair sbb mula2 dia hilang kt eifel salah dia, dan ni kat metro mmg salah aku..fair n lovely katanya..ok dah diam je..didee cakap patut kat Paris bertemu cinta ni asek hilang je haha..
so lepas ambil bag n say goodbye kat owner hotel..kami gerak naik metro ke CDG Airport Paris..ada la drama skit bila kami nk keluar gate dr metro , tiket tu x boleh..didee pyer tiket pun x boleh.. so adalah sorang mamat blck ni yg sgt baik..dia suruh saya follow dia lepas gate..Alhamdulillah walaupun gate tu berbunyi2  lantak..pastu didee pun ada sorang mamat black tolong gak.. lepas.. didee cakap da nk balik baru jumpa orang yang sangat baik hati nk bantu kita..
sampai airport dalam kul 9 pm camtu..so cari port sesuai untuk kami lepak, kat sini ada multi prayer room, so senang nk solat..mula2 kami lepak kat bawah dulu sbb nk uruskan diri bagai n solat..pastu ada la tah mcmana spek aku hilang kat toilet masa amek wudu’..sekejapan je hilang..patah balik da x de..adoi..so mula la aku da badmood sbb rabun so cam pening skit..
didee asek pujuk aku “ada hikmah tu cikgu” n aku say sorry kt dia if aku badmood haha..drama jap..so lepas tu naik atas n cari port tido yg ok skit..bilik air dia super bersih  i like..
kami tido di airport malam ni sbb esok pagi2 kami akan ke next destinasi yang berbeza..didee akan balik ke UK sbb dia ada interview dan program, dan saya bermula la travel solo ke Swiss dan next2 negara..jom tidoooo..

72 thoughts on “Trip ke Eropah Day 12 Paris

  1. Your post on Trip ke Eropah Day 12 Paris – OverDeRiver is very good. I hope you can continue delivering many more article in the future. Viva overderiver.com

  2. I just want to say I am new to blogging and actually liked you’re web-site. Probably I’m want to bookmark your blog post . You really come with wonderful articles and reviews. Thanks a bunch for sharing with us your blog site.

  3. I actually take pleasure in, lead to I came across precisely what I’m interested in.. kumpulan youtube terbaru You may have was over my personal some morning very long seek out! Lord Thank you guy. Have a very wonderful day time. Ok bye

  4. you are in point of fact a excellent webmaster. The site loading velocity is incredible. It sort of feels that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterwork. you’ve performed a excellent activity in this matter!

  5. It’s truly a great and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  6. 紅石榴保濕噴霧 重水保濕噴霧 清肌保濕噴霧 瑕疵遮瑕膏 修容霜 護眼修飾霜 眼部遮瑕修護筆 亮白蓋斑霜 香茅SPF30 香茅蚊怕水 古銅暗影粉2號 胭脂輪廓修飾 點綴立體修容 奇幻腮紅 亮麗持久胭脂膏 深層修護滋養潤唇霜 保濕護唇膏

  7. 激光無創熱作用模式精準作用於陰道粘膜層、肌層,使陰道組織發生新生改變,修復由於順產而引起的損傷,解決一系列產後女性生殖系統常見問題。私密緊緻作用原理:刺激陰道粘膜固有層、粘膜肌層,使其膠原纖維、彈性纖維大量增生重塑;彈性纖維網修復,陰道收緊 SUI作用原理:恢復盆底正常解剖位置 陰道彈性纖維網得以修復,恢復到正常解剖位置避免了擠壓,牽拉尿道,使尿道角度恢復正常 盆底血供豐富,間接的使尿道括約肌得以修復進而停止漏尿或症狀減輕 私密敏感、潤滑作用原理:CO2微脈管作用,使血管重建、促進血液循環 血管活性腸肽(VIP)和神經肽Y(NPY) 表達增加,敏感度增加 血流量增加,陰道上皮細胞功能增加、陰道粘膜自分泌功能增強,潤滑度增加

  8. 當蛋白線埋入皮膚後,皮下組織會將蛋白線視為異物,啟動異物反應,因此刺激膠原蛋白生長,且可促進新陳代謝,更新老化肌膚,所以客戶在術後也會發覺膚質變得較透亮白皙。膠原蛋白提拉線像一個“磁力線”一樣,將埋入處附近的肌肉和脂肪固定在原處,不會往下墜,其後會吸引皮下組織往蛋白線集中部位移動,就會逐漸產生提拉的緊實效果。也被用於填充美容的微整形,蛋白線材就好比蓋房子的鋼骨支架,先埋入皮膚當作基底結構,然後再注入好比水泥的玻尿酸或自體脂肪,因為有吸附力不易擴散,就可穩定固定住填充物,讓立體支撐力效果更好。

  9. Good day! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to
    get my blog to rank for some targeted keywords
    but I’m not seeing very good success. If you know of any
    please share. Many thanks!

  10. The weekend is fast approaching. Why not spend it with a sexy cam girl? There’s plenty of them over at http://www.camgirl.pw All of these girls are wanting to have a good time. That’s exactly what you’re looking for too. The most fun you’ll ever have online is right here. Have yourself a good time and meet someone new. That’s what this site is all about.

  11. You’ve got to check out this cam girl’s big natural tits. Those jugs of hers are awesome. The face on this cutie is as sweet as sugar. Don’t worry if she’s not online. There’s plenty more babes at http://www.camgirl.pw It’s only a matter of clicking or tapping until you find the girl of your dreams there.

  12. Derma Veil ® 被喻為新世代逆齡完美輪廓塑造,最新一代的PLLA膠原。 2003年獲得Mexican Ministry of Health (SSA)認證及美國FDA出口認證,並於2006年在拉丁美洲及遠東至東南亞地區廣泛使用,多個臨床實例見證能改善老化、遺傳、疾病(如脂肪萎縮)等引起的凹陷問題,其效果備受認同。蘊含兩大活性成分均具有生物兼容性及分解性,可逐步被人體自然分解吸收,有效塑造童顏肌 : 1. 聚左乳酸 (Poly-L-lactic acid / PLLA) : 促進骨膠原生長 2. 甘醇酸(Glycolic Acid ) 使皮膚表皮層黏膠性脂質鬆軟,改善皮膚厚度,加速細胞再生,減少皺紋及疤痕,加強保濕功能,增加光澤,美白效果。 由於甘醇酸分子較小,容易滲透皮膚 治療前: 皮膚的凹陷/皺紋 治療後: 成分被人體吸收、並刺激膠原增生,撫平皺紋及凹陷部位。 注入BOTOX(保妥適)會抑制突觸前膜釋放神經遞質,阻斷乙酰膽鹼(Acetylcholine)的釋放,從而使肌肉張力下降或癱瘓麻痺,皺紋也隨之而逐漸消失。

  13. Did you know that people make their entire income promoting ClickBank? You too could be one of the many who have quit their job. Affiliate marketing is as old as the internet. It’s not going to go away any time soon. You too can get your piece of the pie. Why shouldn’t you? Do you really like working the job you have? Are you going to be able to do it until you retire? If you’re job requires physical labor, then you know the answer to that question. There’s no way you’re going to be able to do that when you get older. That’s just the truth and no one needs to tell it to you. Right now you could be making money online. Does it require work? You better believe it does. No honest person is ever going to tell you that it’s possible to become a millionaire online without doing any work whatsoever. It’s not possible. That doesn’t mean there isn’t money to be made. There’s plenty of money out there to be made by people just like yourself. Now you know there’s going to be a pitch for a product. You’re right about that. Click on the link http://64efd6-lz41s3rcelbr7s2xl7x.hop.clickbank.net/ and check it out. There’s a video you can watch that will explain everything. It will tell you how to make money using ClickBank. Watch the video and see what you think. You too can be one of the many who earn a living promoting ClickBank. Some people earn a good living and there’s no reason why you can’t.

  14. I do think this can be one of many a lot info for me personally. Exactly what delighted mastering your post. Even so desire to declaration with some normal points, The web page taste can be amazing, this content is reason for point fantastic : Deb. Superb process, regards

  15. Just imagine for a second if you could get into the mind of a millionaire. Think of all the things that you could learn. Well, you actually can do just that. A millionaire is giving away all of his secret right on the internet. You don’t even need to leave the house to learn what made him rich. All it takes is visiting http://e31a67zd-ccr7u13el2cflqp0d.hop.clickbank.net He will literally teach you all of the secrets to making money. Don’t you think it’s time that you earned the living that you deserve? Change your life today by simply following the link above. Do it for yourself and everyone that you care about.

  16. Are you the type who likes to hangout on social media? Have you ever thought about making it a career? You can help promote their business using social media. This means you can do what you already love doing and make money at it. Does this sound like something you’d like to do? If so, then check out http://d526fc0l5b3nfyfg3bx3sfpbkq.hop.clickbank.net/ You can help people and make some money in the process. You already hang out at social media sites. Why not make a few bucks doing it?

  17. That is a very good tip especially to those fresh to the blogosphere.
    Simple but very precise info… Thank you for sharing this one.
    A must read post!

  18. Hello there! This article couldn’t be written any better!
    Looking through this article reminds me of my previous roommate!
    He constantly kept preaching about this. I’ll forward this information to him.

    Fairly certain he’ll have a very good read.
    Thank you for sharing!

  19. SMAZ換能器傳送更穩定,更安全,更有效,和疼痛更少的HIFU能量。 SMAZ不需要應用較高的能量便可到達浅肌肉腱膜層。主要治療:-抬頭紋 -眉間紋 -鼻樑紋 -魚尾紋 -法令紋 -淚溝 -木偶紋 -垂直唇紋 -嘴角紋 -頸紋

  20. “I have realized that car insurance corporations know the autos which are prone to accidents and various risks. Additionally , they know what types of cars are prone to higher risk and also the higher risk they’ve already the higher the actual premium rate. Understanding the easy basics connected with car insurance can help you choose the right type of insurance policy which will take care of your needs in case you become involved in any accident. Thank you sharing your ideas on your own blog.”

  21. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  22. I’ve been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

  23. PHP SEO: Search Engine Optimization
    php seo uzmanı olarak şirketimiz php seo hizmeti vermektedir günümüz ortamında site sahiplerinin php bilgisi nekadar iyi olsada php seo metotları arama motorlarında optimize edilmesi gereken hususlardan bir tanesi web siteniz nekadar iyi olsada arama motorlarına duyarlı olmasına özen gösterin. php seo uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

  24. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

  25. A person necessarily lend a hand to make seriously articles I might state. This is the very first time I frequented your website page and to this point? I surprised with the research you made to create this particular put up incredible. Fantastic activity!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *