Trip ke Eropah Day 25 Belgium

Amsterdam –> Brussels, Belgium

Bismillahirahmanirahim

Ramai yang suggest “x yah la Belgium sbb x de pape”.. so saya google, baca blog orang, then bila pikir2, da alang2 jiran dgn Netherland why not singgah je Belgium, mostly ramai yg persi sehari dua cukup..leh rasa waffle dan coklat Belgium..So check tiket flight nak balik Manchester dr Belium lagi murah dari Belanda..so kira2 budget..ok cun Go Go Belgium…

bangun pagi sbb tiket kul 11am camtu..so bersiap2 dan Zul sediakan sarapan dan berborak2 dgn dia..then mula bergerak..singgah kedai roti di jalan Javastraat..masyaALLAH kenapa da nak balik ni baru jumpa kedai ni..perghh giler kentang byk choice dan sedap2 dan murah..saya beli eclaire 2 dan apa tah agi tp eclaire dia mmg gebu sdap gilos..pastu naik bas terus ke Eurolines station kat Duivendrecht.

Jika uols  seorang pengembara Skint atau cheapskate secara umum kalau nak murah bas adalah pilihan utama untuk ke France or ke Belgium or ke London atau sekitar eropah ni..lepas register kat kaunter Eurolines, depa siap bagi Boarding card hehe cute je..padahal x de la byk sgt bas kat situ..

bas ni akan ke France tapi dia akan singgah dulu Belgium.. Good Bye Netherland..Good Bye TULIPS..

perjalanan ambil masa +- 3 jam..so dalam bas tido on off sbb takut terlepas hehe..bila da masuk bandar (dari pandangan dalam bas) Belgium saya nampak ramai wanita bertudung. saya cam wahhh .. baru2 ni x sampai sebulan, ada kes bom kat airport Brussel..mmg sepanjang dari London ke Ireland ke France ke Swiss lagi2 belgium kawalan keselamatan sangat ketat..

Ok da sampai Brussel Nord Station +- kul 2 pm..so tanya2 orang camne nk jalan sekian2 naik bas apa2..semua, cam x membantu sgt depa x reti cakap English..so cari wifi..then ok kena naik bas sekian2 tuk ke Hostel yang saya da tempah..mmg hidup kena ada Internet ye tuan puan..hehe..Belgium menggunakan bahasa France sbb jiran kot..seb bek Malaysia x ikut bahasa Thailand..kap kun kap..ok naik bas, pastu jalan kaki finally sampai kat Hostel yg di tempah sebulan awal..murah yg pasti hehe..

owner dia Muslim dari Timur tengah. x igt dr mana dia ada sebut haha..berborak2 dgn dia dan dia tunjuk nk cari makanan halal dan lain2..best best..lepas da check in, kebulur rendam maggie..ada di sediakan dapur dan kelengkapan nk masak..

Kitchen dia..Bilik air sharing, dapur sharing..

petang just jalan-jalan sekitar hostel, nak cari dineer utk malam, maggie da habes haha..so kat sini sgt berbeza, macam komuniti Islam sangat besar kat sini, Masjid dan kedai2 halal banyak giler, so pilih je,,even kedai runcit depa pun orang Muslim yg berniaga..saya cam brussel ni da di monopoli oleh orang dari Timur tengah cam dari Turki Iran dan sebagainya..

So Dinner saya pasta dan cam biasa Strawberry (murah) tp pasta dia saya makan half sbb x le nk telan sgt sbb rempah ratus dia tu kuat sgt..haha seb baik ada beli kek dan eclair dia (saya sudah jatuh cinta dgn eclair depa), dinner la roti..malam lepak dalam bilik sambil beratapkan langit Ilahi..cute bilik ni sbb atap dia ada kaca so boleh  tgk langit..

Good Night

59 thoughts on “Trip ke Eropah Day 25 Belgium

  1. 大部份曾經生育或經歷更年期的女性都會面臨私密深處及外觀鬆弛問題,不單會影響自信心和伴侶的親密體驗,更有機會造成容易積菌及尿滲等健康問題。全港首部 Venus Fiore閨密儀 RF射頻 私密緊緻療程 專門針對私密各處包括陰道、陰唇及陰阜的專用治療頭,全面改善鬆弛問題;每個治療頭均採用一次性即棄治療蓋,確保衛生。還有ATC自動控溫綜合系統,讓療程的治療溫度被有效監控,療程自然更安全、更有效達至預期效果。全港首部 Venus Fiore閨密儀 RF射頻 私密緊緻療程Venus Fiore集中為女性私密之處提供最到位的呵護,專注重整陰道健康、收緊鬆弛陰唇和改善陰阜肥大問題。關鍵在於Venus Concept的王牌─糅合多極射頻與磁力脈衝的(MP)2磁頻專利技術,發揮提升細胞活躍度、重塑同時增加膠原蛋白、刺激毛細血管新生等作用,達至調整陰道濕潤度、pH值的效果,更重要的是顯著改善陰道彈性,使其回復年輕狀態。

  2. andy strutt is a traitor who sells classified secrets works at leidos has raped 2 girls at defcon hacker conventions. andrew strutt wife Sichan Li is in the United States illegally. andrew david strutt has an undiagnosed psychiatric disorder from a head injury. andrew david strutt has taken money from Lebanse Intelligence Officer and recently arrested hacker and owner of Krypton Security Khalil Sehnaoui. andy strutt accepted a hotel suite in Las Vegas in 2015, 2016, and 2017 in excess of $2,000 a night from Khalil Sehnaoui. r0d3nt wife is a former reporter and Chinese Communist Party reporter. andrew strutt wife has access to his secret material. DOB 6/3/1975 sprint phone 321-917-5986 google voice 702-514-0650

  3. Impressive issues in this article. I’m thrilled to search a person’s post.. koleksi youtube terfavorit Many thanks a lot and i’m looking ahead to hint you actually. Can you please lower us a e-mail?

  4. I loved as much as you will receive carried out right here.

    The sketch is attractive, your authored material stylish.

    nonetheless, you command get got an impatiednce over that you wish be deelivering the
    following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly thhe same nearly
    a lot often inside caswe you shield this hike.

  5. I will immediately grasp your rss feed as I can’t in finding your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Please permit me understand in order that I may subscribe. Thanks.

  6. 以低能量的1064-Q激光反覆掃於皮膚表面,逐步改善皮膚色素問題。 治療時產生的熱能能促進膠原蛋白的再生,回復肌膚彈性。 使用7mm平行光光頭,使輸出的激光更溫和及均勻。功效: 去除紋身 美白及去除面毛 令整體膚色更白更均勻 減淡及去除荷爾蒙斑或反黑 增加皮膚膠原蛋白,改善皮膚彈性 減淡深層色斑 : 黃褐斑,荷爾蒙斑,蝴蝶斑 以低能量的1064-QS激光反覆掃於皮膚表面,逐步改善皮膚色素問題 使用8-10mm平行光光頭,使輸出的激光 更溫和及均勻 1. 激光能透進皮膚深層 2. 激光被黑色素吸收 3. 產生熱能將黑色素體分解 4. 被呑噬細胞吸收及排出體外

  7. I was just looking for this information for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative websites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.
    viralstyle.com http://ow.ly/jKbT30lgVvw

  8. Hello would you mind letting me know which webhost you’re using?
    I’ve loaded your blokg iin 3 different web browsers annd I musxt
    say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good web
    hosting provider at a fair price? Thank you,I
    appreciate it!

  9. NEAUVIA,歐洲血統透明質酸,目前遍布於全世界56個國家,行政總部在瑞士,卻是源自於意大利的品牌。採用21世紀先進的技術,提取出前所未有的高純度透明質酸,迅速的在全球攻占市場,卓越的品質,領先的技術和平民的價位,已經逐漸的出現在大眾的視線裡,被越來越的人使用。NEAUVIA以系列分女性專用和男性專用,大中小分子以及唇部專用和私處專用,其中私處專用己經在國內一些比較大的整形機構普遍使用。素材提取無與倫比的純淨,運用嶄新PEG鏈結技術-更安全

  10. 紅石榴保濕噴霧 重水保濕噴霧 清肌保濕噴霧 瑕疵遮瑕膏 修容霜 護眼修飾霜 眼部遮瑕修護筆 亮白蓋斑霜 香茅SPF30 香茅蚊怕水 古銅暗影粉2號 胭脂輪廓修飾 點綴立體修容 奇幻腮紅 亮麗持久胭脂膏 深層修護滋養潤唇霜 保濕護唇膏

  11. Hello, Neat post. There is an issue together with your
    site in wweb explorer, woluld check this? IE nonetheless is the
    market chief and a good portion of other people will omit yoour fantastic writing because of this problem.

  12. ORION是一部擁有三重長脈衝 755nm/1064nm/532nm的激光儀,提供專業和最新的技術,強調其穩定性和便利性的能力。另外,最佳的參數是基於各種臨床結果提供的。三長脈衝激光系統 -Long pulsed Nd:YAG (1064nm) -Long pulsed Alexandrite (755nm) -Long Pulsed KTP (532nm) 先進技術 – 氣冷卻系統(ACD) – 智能面板 – 三波長 – 高電源 應用 -Long pulsed Nd:YAG (1064nm)●脫毛●嫩膚●血管病變●腿部靜脈曲張●痤瘡●灰指甲●疣-Long pulsed Alexandrite (755nm)●脫毛●美白肌膚●色素性病變●黑頭●黃褐斑●疤-Long Pulsed KTP (532nm)●血管病變●酒渣鼻●色素性病變●太陽雀斑●美白肌膚●鮮紅斑痣●血管瘤

  13. “My brother recommended I might like this blog. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!”

  14. Having read this I believed it was really enlightening.
    I appreciate you taking the time and energy to put this short article together.
    I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting.
    But so what, it was still worth it!

  15. Wonderful problems once and for all, you recently won a new logo brand-new audience. What might a person recommend in terms of ones upload which you created at times previously? Every particular? Wonderful problems once and for all, you recently won a new logo brand-new audience. What might a person recommend in terms of ones upload which you created at times previously? Every particular?

  16. 關于Ion Magnum技術: 它的作用是加快脂肪代謝而轉化成肌肉。專業設計的微電流模擬大腦到肌肉的正常神經傳導。乙醯膽鹼及ATP(産生能量的物質)都是由神經末梢釋放的。神經元共振導致神經末梢持續不斷的釋放ATP,甚至能達到正常釋放量的500。 Ion Magnum應用的是世界定級的神經生理學技術,它加快脂肪燃燒的速度,增强肌肉收縮,提高基礎代謝率(指的是你靜息狀態下消耗卡路里的速率)。複雜的微電流包含2000次與正常生理過程的相互作用,由此達到人體自然狀態下所不能達到的效果。它可以加快能量的轉化,增强體力和運動能力。 Ion Magnum目前由位於英國的創新科學研究中心開發、製造,該中心是由歐盟提供資金支持的。該設備及其組件均是由英國頂級的科學家手工製作的。該産品有CE標志,CE標志是歐洲共同市場的安全標志。 Ion Magnum基於最新的起搏器技術。

  17. My partner and I absolutely love your blog and find many of your post’s to be exactly I’m looking for.
    can you offer guest writers to write content for
    you personally? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a number of
    the subjects you write concerning here. Again, awesome weblog!

  18. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *