Trip ke Eropah Day 27 Sheffield

Sheffiled UK

Bismillahirahmanirahim

Jam 4 alarm bunyi, so bangun bersiap ambil wuduk dan solat subuh dalam multi faith prayer room td Subuh kat sini kul 3.30am camtu.. then kul 5 gerak ke First TransPennine, Manchester Airport railway station, tiket saya kul 5.55am, tempahan awal sebulan camtu..sementara tunggu tren sampai saya breakfast nasi goreng lebih semalam yang kakak semalam bagi tu..licin la..lapar..lepas tren bergerak..msj didee tp x balas..huhu..sampai station Sheffield, tringat didee bawak naik teksi masa mula2 saya sampai dulu..so amek teksi situ dan bg alamat..sampai rumah didee, didee slumber cakap muka saya sunburn..erk tp mmg pun kot sbb saya terlupa bawak spf losyen so tu la..naseb la..pttla dlm gambar nmpak gelap jer..didee cam x berminat sgt nak dengar cerita saya travel sbb dia lg berminat dengan coklat coklat belgium yg saya beli tu, mmg sedap gilos..pastu didee ada kelas hari ni so saya membuta je sepanjang hari (qada’ kepenatan travel)..

kasi chan

didee balik dalam kul 3 camtu pastu dia ada swimming session plak ptg, so saya membuta lagi tunggu dia balik..kul 5 lebih didee balik.. Pastu kami keluar g shopping coklat kat ALDI tuk bawak balik mesia dan dinner kt Noddle Inn lagi hehe dan balik umah saya sambung tidur and didee sambung buat kerja dia.

good night

5 thoughts on “Trip ke Eropah Day 27 Sheffield

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *